Nowness: om Linda Rodin, Lea Seydoux, Karl Lagerfeld.

Kategori: Normala prylar

Jag hittade en fantastiskt fin sida idag, Nowness. Nowness har funnits länge men fick en ny skrud för... ett tag sedan? På sidan, som beskrivs som en "channel for short films, fashion and art" finner en små, vackra filmer om alla möjliga kända och up-and-coming människor. Filmerna tillsammans bildar ett smyckeskrin - lite som att öppna Pandoras ask.
 
Jag rekommenderar filmen om Linda Rodin, som är min absoluta favoritstylist, hon är vackert gråhårig och belevd och bor i den minsta lilla turkosa lägenheten i New York med sin hund Winks.
 
Lea Seydoux har också ställt upp i en film noir-short där hon springer runt i New Yorks regn, hoppar i vattenpölar, flirtar med kameramannen. Många känner nog igen scener som ligger ute på Pinterest.
 
Även Karl Lagerfeld är med - en mycket kort video om hur Nowness ska intervjua Karl, som slinker mellan fingrarna på dem. 
 
Andra filmer som kan intressera innehåller: Florence Welch, Bottega Veneta, Dita von Teese, Sébastian Tellier, Solange Knowels, Devendra Banhart, Marina Abramovic...
 
 
 
Kommentera inlägget här: